HEADLINE Band

Headline Band 2005 tavaszán alakult, melyet közösen Csiszár Péterrel hoztunk létre. Sokáig kerestük a megfelelő tagokat mire megtaláltuk a következő kiváló zenészeket:

Balról-jobbra: Vojnits Márton szólógitár-ének, Sapszon Bálint billentyűk, Csurgai Attila-dob,  Veres Mónika ( NIKA) ének, Fehérvári Attila basszus gitár- ének és Csiszár Péter saxofon-billentyű-ének

Headline Band 2005

Headline Band 2005.

Headline Band 2005.

Augusztus elején stúdióban fölvettünk néhány számot, amiből augusztus közepén videó klip készült a Városligetben.

Íme:

Headline – stúdió hangfelvételek meghallgatása

Szeptemberre készen állt a Headline Band a teljes repertoárral. Elkezdtük a “bejátszó” bulikat! Koncert szerződést írtunk alá a Művészetek Palotájával december 10-ére a színház terembe, melyen megmutathattuk magunkat! December 6-án az ATV-ben , 9.-én az RTL Klub reggeli adásában szerepeltünk beharangozás képpen. A MÜPA-ban együtt léptünk fel Csepregi Évával, Anitával és Kikivel akiket mi kísértünk. A nagy sikerre való tekintettel újabb koncert szerződést írtunk alá 2006 január 14-re, amelyre még Kovács Katival és Lerch Istvánnal kiegészült a csapat.

Ettől kezdve, 32 év kihagyás után megint együtt dolgoztam Kovács Katival.(  márc. 23.Győr- Richter Terem Koncert)

Ahogy az már lenni szokott március 30-án Bálint és Marci bejelentették, hogy más az elképzelésük és kilépnek a zenekarból.

Egy hónap keresés után Május 16-án találkoztam Ikvai Szabó Botondal ( szólógitár-ének ) aki pontosan bele illett a zenekar profiljába és  Tóth Zoltán billentyűst vettük még  be a csapatba.

Headline Koncert meghallgatás

Headline Band 2007

Headline Band 2007

 

Zenekar tagjai balról jobbra: Ikvai Szabó Botond git-ének, Csurgai Attila dob, Veres Mónika ének, Csiszár Péter saxsofon-billentyű-ének, Fehérvári Attila basszusgitár-ének, Tóth Zoltán billentyűk.

A zenekarral jártunk külföldre és itthon is jöttek a bulik, koncertek.

2008 október 6-án a Művészetek Palotájában Kovács Katival önálló koncertet adtunk a Bartók Teremben. Ekkor már Galambos Dorina és Kiss Enikő énekelt velünk.

Az én vezetésemmel az utolsó felállás a Headlineban 2009-ben balról-jobbra: Milosevits Mirkó billentyűk-vokál, Fehérvári Attila basszus gitár-vokál, Csurgai Attila dob, Ikvai Szabó Botond szólógitár- ének.

Headline Band 2009

Headline Band 2009