Juventus együttes19'75.

JUVENTUS 1975-1977

Balról jobbra a zenekar tagjai: Lifka Mihály trombita, vokál – Csomós Péter gitár, ének, – Zdroba Dániel billentyűk , ének – Csurgai Attila dob – Szalontai Ferenc trombita, vokál – Dandó Péter basszgitár

 

Mint már máskor is, megint megkeresett Csomós Péter 1975 júliusában, hogy fúvósokkal szeretne egy funky zenét játszó Juventus-t összehozni. Régi zenész társam Dandó Péter is a zenekar tagja lett, Average White Band – Pick of the pieces stílussú számokat nyomtunk, elég komolyan, nagyon kemény fúvósokkal. Két trombita Lifka és Szalontai akkoriban, elég bátor felállásnak tűnt.  Zdroba Dániel és Csomós Péter eszméletlen jól énekeltek. A Kőbányi Ifjúsági klub változatlanul csütörtökönként a miénk volt, de játszottunk rendszeresen a Danuviában, Budai Ifiparkban, Csepeli Ifiparkban .

JUVENTUS 1976-1977

1976  májusában Csomi úgy ítélte meg, hogy a funky zene nem nagyon eladható kis hazánkban, inkább játsszuk a már jól  bevált  rock zenét. Ezért szólt Póka Egonnak (basszus gitár)  és Szénich Jánosnak (szólógitár), hogy csatlakozzanak hozzánk.

Juventus '76 (5)

Júniusban elkezdtünk próbálni miután Egon leszerelt a katonaságtól.Felvettünk a Rádió 8-as stúdiójában pár nótát amiből később a Tv-ben klippek is készültek! Többek között dolgoztunk Deseő Csaba  jazz hegedűssel akivel szintén többször szerepeltünk a televízióban. Majd ugyan ezzel a formációval léptünk föl  1997 július 23-án a Metronóm 77. táncdalfesztiválon is Fogarasi Jánossal kiegészülve. Ez a Juventus 1977 augusztusáig működött így együtt, mert Csomi külföldre ment muzsikálni, én szeptemberben már a Tolcsvay Béla együttesében játszottam.